02 jun '23

Geslaagde eerste presentatie van de Kunstambassade

Op het weekend van 13 en 14 mei vond de eerste verkooptentoonstelling van de Kunstambassade plaats, waar een grote collectie werken te bewonderen was. Met grote tevredenheid kijken we terug op een mooi weekend waarbij een divers publiek ons bezocht heeft.
Op het weekend van 13 en 14 mei vond de eerste verkooptentoonstelling van de Kunstambassade plaats, waar een grote collectie werken te bewonderen was. Het evenement vond plaats tijdens 'Go West', een nieuw evenement in Rotterdam West, waar we te gast waren in het ateliergebouw aan de Borgerstraat, recht tegenover het Sparta stadion.

Met grote tevredenheid kijken we terug op een succesvol weekend waarbij een divers publiek ons heeft bezocht. Van de ongeveer honderdtachtig werken zijn er ook heel wat verkocht. De aangeschafte werken, die niet groter waren dan 40 cm, konden direct mee naar huis worden genomen. Op de vrijgekomen plekken werd een kleine foto gehangen van de koper samen met het kunstwerk.

Met deze verkooptentoonstelling zet de Kunstambassade het collectieve communityproject voort, dat gecreëerd is door en voor kunstenaars en kunstliefhebbers. Zoals altijd ging 20% van alle verkopen naar het solidariteitsfonds, dat jaarlijks onder alle deelnemende kunstenaars wordt verdeeld.

Onze dank gaat uit naar alle meer dan 30 deelnemers die elk een halve dag hebben gewerkt om dit evenement mogelijk te maken! Ook willen we iedereen in ons netwerk bedanken voor de steun, evenals de ambassadeurs, kunstliefhebbers en kunstenaars, voor een succesvolle eerste expositie en presentatie van de Kunstambassade!
Foto's door Laisa Maria en Niels Post.