23 sep '23

Ewald X Ros is ons nieuwe Ambassadeursteam!

Gritta Ewald en Anne-Marie Ros werken sinds 2022 samen als Ewald x Ros en creëren allerlei kunstontmoetingen. Nu gaan zij ook als duo voor de Kunstambassade het ambassadeurschap vervullen.
In Ewald x Ros, Art Encounters & Tours hebben Gritta en Anne-Marie, die allebei een zeer diverse achtergrond in de culturele sector hebben, dus hun krachten gebundeld.
Afgelopen zomer hebben zij in samenwerking met Studio Art Office de aftrap gedaan van een reeks ontmoetingen exclusief voor Rotterdamse kunstenaars: Op die fiets #1. Zij organiseren samen tours op thema's als Women's High rond de Kunsthal of een kunstwandeling langs metropilarenkunst in Rotterdam. Maar ook kunsttrips naar Den Haag, Antwerpen of Essen staan op het programma. Alles wordt door hen zorgvuldig voorbereid en met groot aanstekelijk enthousiasme begeleid.
Zij lichten ieder een kunstenaar van de Kunstambassade uit, waar zij al langer een band mee hebben en dragen allebei een interessante nieuwe kunstenaar voor. Lees verder bij de ambassadeurs.