13 okt '23

Atelier Café elke zondag

Het is zo ver!

De Kunstambassade Atelier Café’s gaan beginnen

De Atelier Café's zijn op zondag tussen 5 en 8pm.

Je mag even landen tussen kunstwerken in wording en onder het genot van een drankje en een eenvoudige maaltijd krijg je een introductie in het maakproces en het gedachtengoed van de kunstenaar.

Altijd leuke, inspirerende en totaal verschillende middagen!
De Kunstambassade gaat een nieuwe fase in. Vanaf 5 november organiseren we iedere week een Atelier Café voor het publiek. Elke zondagmiddag is van 5 tot 8 telkens een ander atelier geopend, voor maximaal vijftien bezoekers. De kunstenaar zorgt voor eten en drinken. En natuurlijk voor een goed verhaal. Je krijgt ruim de gelegenheid om kennis te maken met het denken en doen van de maker. We rekenen op rijke gebeurtenissen, waar de bezoekers met plezier op terug zullen kijken.

Om dit mogelijk te maken leggen we een lijst aan van mensen die belangstelling hebben om af en toe (of vaak!) een Atelier Café te bezoeken. De kosten zijn € 10,50 pp. Tien euro voor de kunstenaar - die daarvoor de maaltijd verzorgt - en vijftig cent reserveringskosten. Als je je voor deze lijst aanmeldt krijg je ruim van te voren een mail met een overzicht van en verdere informatie over de komende Atelier Café’s. Je kan dan direct met één klik een ticket boeken. Zie ook de pagina van de Atelier Café’s voor de eerste 7 dit jaar.

Wil je graag op de lijst, stuur een mailtje naar info@kunstambassade.nl of schrijf je in op de nieuwsbrief via de footer van homepage.

Alleen met publiek is kunst in leven!

Afbeelding
Daniel Spoerri,
Tableau-piège del vignaiolo, 1983