26 feb '21

Update: hoera, het werkt!

De afgelopen maanden werkte een zeer kleine groep initiatiefnemers en webdesigners samen aan het bedenken en in elkaar zetten van de Kunstambassade, als project en als website. Op een gegeven moment gingen we ons zorgen maken: werkt het straks wel? Vinden mensen de weg erheen – en daarna erdoorheen? Gaan ze de site gebruiken zoals hij bedoeld is? Hebben we inmiddels niet met elkaar een tunnelvisie ontwikkeld waarin wij het allemaal prachtig vinden maar verder niemand? Woensdag 24 februari drukten we dus met ingehouden adem op de knop ‘publiceer online’ - en het viel mee!
Donderdag waren er al twee ‘live’ atelierbezoeken afgesproken. Vrijdag was de eerste verkoop van een kunstwerk via de Kunstambassade een feit!

Dank voor de vele enthousiaste reacties, op social media, via de mail, app, etc. Jullie nuttige kritische commentaar staat nu op onze to-do list. Dank ook voor het gebruiken van de site zoals deze is bedoeld!

We halen opgelucht adem. En bouwen de komende weken enthousiast verder aan de Kunstambassade, met de deelnemende kunstenaars en met alle bezoekers en betrokkenen. Goed weekend allemaal! En blijf ons op de hoogte houden.