30 nov '22

Nieuw: de Kunstambassade shop

Met trots lanceert de Kunstambassade onze pilot serie ansichtkaarten met 25 kunstwerken uit ons ateliergebouw. Deze kaarten verkopen in setjes van 8 via onze nieuwe online shop.
De verkoop van de kaartensets is een kerstactie van de Kunstambassade. De opbrengsten gaan naar het solidariteitsfonds. Met de verspreiding van de kaarten willen we de ateliers en het ateliergebouw promoten als lokaal, solidair initiatief. ⁠Ben je geïnteresseerd in een kaart met het werk van je favoriete kunstenaar? Bij de Kunstambassade ontvang je bij de aankoop van een kaartenset ook ansichtkaarten met werken uit andere ateliers. Met de aankoop van een kaartenset support je dus meerdere lokale kunstenaars. Van solitair naar solidair! ⁠

Om het niet-commerciële karakter van de Kunstambassade te behouden en het solidaire platform te blijven realiseren, is het ook mogelijk voor particulieren of bedrijven om ons via de shop financieel te ondersteunen met een donatie. Als particulier of bedrijf support je daarmee de organisatie en ontwikkeling van ons virtuele ateliergebouw zonder barrières of langlopende contracten. Het is mogelijk om een bedrag te kiezen tussen de 5 en 250 euro.

Daarmee kan de Kunstambassade als community project van en voor kunstenaars, kunstliefhebbers en ambassadeurs blijven draaien en kunnen we iedereen in ons virtuele ateliergebouw blijven verwelkomen ⁠voor het voortbestaan van een brede, solidaire basis van de ⁠beeldende kunst. Steun ons ook met een donatie of door een kaartenset te kopen als cadeautje voor onder de kerstboom!

Ga naar de Kunstambassade shop:
Kunstambassade webshop