Kerk van ons Ongelovige Geloof



De Kerk van ons Ongelovige Geloof is een mysterieus kapelachtig bouwwerk, waarin je je ogen het werk moet laten doen. In dit prachtige bouwwerk val je van de ene verbazing in de andere. ‘Wat moet ik geloven?’ vraag je je af na het zien van al die bijzondere objecten. Geloof je in de heiligheid van de techniek? Of geloof je dat de heilige koe leeft en ontstaat uit een auto spermatozoïde? Alle dit soort aspecten worden belicht in de Kerk van ons Ongelovige Geloof.

In tijden van uitgesproken meningen is er behoefte aan de Kerk van ons Ongelovige Geloof waarin onze visie op heilige koe vanuit diverse standpunten belicht wordt. Gelooft men in heiligheid van techniek of dat de heilige koe leeft en ontstaat uit een autospermatozoide. Wellicht wordt onze beste vriend gekruisigd omdat hij onze aardbol naar de verdoemenis helpt.
2019


categorie: €10.000 - €20.000

Stuur een bericht aan Olaf Mooij

Van elk werk, dat via de Kunstambassade verkocht wordt, schenkt de kunstenaar 20% van het verkoopbedrag aan het Solidariteitsfonds dat wordt verdeeld onder de deelnemende kunstenaars.

meer van Olaf Mooij