Buismeubelen


Ik heb verschillende buismeubelen gemaakt die allemaal één uitgangspunt delen: de stalen buis vormt een gesloten circuit en valt binnen een kubus met een paar punten waar de buis doorheen wordt geleid en zich buigt. Er zijn een paar mogelijkheden waarop de buis steeds die kubus met al die punten volgt. En er zijn een paar uitvoeringen: met bekleding en zonder. Verder is er een proefmodel met vintage leer en vacht. Van de versies met eisengarn bekleding is er één opgenomen in de verzameling van het Centraal Museum Utrecht, van de versies zonder bekleding is er één in handen van Paul Andriesse, de man achter de galerie waar ik vaak werk kon laten zien.
2010/2011
70 x 70 x 70 cm. Het met vintage leer en bont beklede buismeubel: 80 x 80 x 80 cm.
verchroomd ijzer, eisengarn bekleding, leer, bont.zonder bekleding: € 10000,- met eisengarn bekleding: €11500,- en met vintage leer en bont beklede model: €13500,-

Stuur een bericht aan Jan van de Pavert

Van elk werk, dat via de Kunstambassade verkocht wordt, schenkt de kunstenaar 20% van het verkoopbedrag aan het Solidariteitsfonds dat wordt verdeeld onder de deelnemende kunstenaars.

meer van Jan van de Pavert