Stuur een bericht aan SNOEK // HAGENS

Stuur een bericht aan
SNOEK // HAGENS

SNOEK // HAGENS

'We paint the best of nature, but better.’

Werk

Bio

S A S J A H A G E N S
Kunstschilder / havenschilder Sasja Hagens woont en werkt in Rotterdam en studeerde in 1996 af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Sindsdien exposeert zij haar werk o.a in Hong Kong, Basel, Helsinki en Milaan. Daarnaast had zij een succesvolle soloshow in The Duolun Museum of Modern Art (MoMa) in Shanghai. Haar werk is aangekocht door onder meer Maritiem Museum Rotterdam, Deloitte, AKD Advocaten, ABN AMRO, Arcadis, Damen Shipyards en het Stadhuis van Rotterdam. In 2021 -2022 exposeert Maritiem Museum in samenwerking met Museum Boijmans van Beuningen Hagens in de tentoonstelling Maritieme Meesterwerken.

S A A R S N O E K
Saar Snoek is all-round maker en woont en werkt afwisselend in Groningen en Rotterdam. Ze studeerde schilderen aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Sindsdien heeft zij zich gespecialiseerd in zowel ambachtelijke textieltechnieken als digitale CAD/CAM fabricatie. Ze won in 2017 de World of Wearable Arts Wellington (Nieuw-Zeeland) en werd opgenomen in hun permanente collectie. Daarnaast geeft zij internationale masterclasses in surface design aan o.a. VCU Arts Qatar.

De keuze van SNOEK // HAGENS

Karin Trenkel

Karin Trenkel is niet bang voor lelijkheid. Van ontroerend alledaagse materialen zoals plastic zakjes en karton, bouwt ze natuur. Haar installaties laten op een absurde manier zien hoe het mensendier zich verhoudt tot zijn omgeving en hoe het gelooft in maakbaarheid: slepen met bergen, het maken van akkers uit zee, het terug geven van land aan de natuur.