Stuur een bericht aan Lara Bruggeman

Stuur een bericht aan
Lara Bruggeman

Lara Bruggeman

In mijn werk leg ik een sterke nadruk op onderzoek, verbeeldingskracht en experiment. Dit is terug te zien in mijn werkproces: al creërende denk ik na en verken ik nieuwe media binnen het visuele discours. Ik combineer mijn fascinatie voor verbeelding en technologie en tast de grenzen af tussen de digitale en fysieke wereld.

Werk

Bio

Lara Bruggeman studeerde in 2019 af aan de Willem de Kooning Academie, bachelor grafisch ontwerp, autonome afstudeerrichting 'Visual Culture'. Direct na haar studie nam ze deel aan ChampdAction LAbO, International Summer School in Antwerpen. Daarnaast heeft ze deelgenomen aan verschillende groepsexposities: Kunstroute Kralingen Crooswijk (2019), Kunstruimte Crooswijk (2019), The New Current (2019) en HIJS-light Rotterdam (2020).

De keuze van Lara Bruggeman

Gill Baldwin

Ik zie overeenkomsten tussen mijn werkwijze en die van Gill. We zijn beiden multidisciplinair kunstenaar met een achtergrond in design en we delen een interesse voor de interpretatie van software en machines. Ik bewonder het werk van Gill omdat het mij aan het denken zet; haar werk is poëtisch met een kritische ondertoon en benadert complexe thema's op een toegankelijke en visueel aantrekkelijke wijze.